Followers

Thursday, January 12, 2012

♥ Semuanya Tak Sempat ♥

Anak dah mula start school rutin hidup kami pun berubah
malam semua kena tido awal, 9.30 malam last la semua nak ngadapat TV, ngadap lappy & nak main
pastu tutup semua lampu then masuk bilik untuk tido
balqis selagi kami semua tak join tido agak sukar sikit dia nak pejamkan mata...
so kena la join sekaki pura2 tido, tapi pura2an itu selalunya menjadi kenyataan
bila kami pun akhirnya tertdi & terjaga pagi keesokan harinya time nak pi keje...
ha ha ha nak tidokan anak dengan mama & papanya sekali tertido...

then pagi2 bagung awal sikit dari b4 this,
kol 6pg dah bangun, asal mama bangun je balqis mesti tersedar dari tido
then terus nak bukak baju mandi nak pi school katanya
semangat anak dara ni nak pi school, tak susah pun nak bangun pagi
senang sikit keje mama tak payah nak pujuk balqis nangis2...

so sampai daycare kol 7.10pagi, dalam kol 7.20pagi van datang pick up balqis...
awal pagi anak dara dah pi school, tapi Alhamdulillah balqis ceria je pi school...
balik pada tajuk asal, tu pasal la kadang2 mama tak sempat nak update blog...
rindu kengkawan semua nak BW pun tak berkesempatan dah...

3 comments:

Izan Ishak said...

betul anje... bila anak2 sekolah rutin kita pun berubah juga kan. takleh dah nak tido lewat2 kecuali masa weekend aje.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sama ...jue pun dah berubah rutin..sebab farisyah pun kalau semua orang tak tidur dia pun taknak tidur

MamaYatie said...

samalah kita semua...mmg blog dah terbior..tak menang tangan dah..dpt update satu n3 sehari pun ckp baik dah...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.