Followers

Friday, January 27, 2012

♥ Simple But NICE ♥

Sape suka tido pakai lampu meja angkat tangan?
mama suka k, tapi b4 nak tido la pastu selalunya papa yang tolong tutupkan lampu tu
b4 this lampu bilik tido kami dah rosak, pecah jatuh balqis wat
so berusaha gak la cari baru bagi menggantikan yang lama..
so cari punyer cari jumpa la yang kat bawah ni...
b4 tido mama selalu pasang lampu ni then sampai nyalakan lilin dan bau haruman Lavender
bagi tido yang nyaman & menyenyakkan...
sebab dulu2 mama ada baca satu majalah cara2 untuk kita tido dengan nyenyak & tanpa gangguan mimpi buruk, kita kena pasang haruman Lavender then b4 tu kena la basuh kaki dulu k....

so simple, warna putih menjadi pilihan hati
gambo dalam gelap
gambo dalam cerah
kasi zoom sikit
simple but nice
ari tu pi Ikea beria2 nak lampu stand yang tinggi tu, tapi papa tak kasi beli
papa cakap nak letak mana banyak2 no lampu...hu hu sedeynya...
ni plak lampu kat ruang tamu kami...
lampu ni haq besaq gabaq so tak sesuai letak dalam bilik
cahayanya terang menyuluh alam nanti susah plak nak tido...hu...hu...

nanti mama wat entry pasal deco2 rumah kami k
dah selamat di deco2kan....so nice hasil ilham kami berdua...

9 comments:

ADEEYA said...

Hehe haruman lavender mmg bestt :D hehehee tdo tak bangun kalau me pasang ;)

Gieyana said...

Nice lampu first tue..:)

I love home deco..leh lepak kt kedai deco bjam2 juga..:)

Mama Zharfan said...

nice & sweet :)

Ely Hasrul said...

alaaa suka la lampu tido tuuu romantik sungguh...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

yup simple n nice..
eija suka gak lampu tido, tp x pernah pun on kan hanya utk perhiasan jerk huhu..

Bionic women said...

cantiknya.....beli kat maner lampu tu??? hehehe

Connie said...

suke².... nice n simple je...

Iela Fazielah said...

cantik2....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kitorang suka tido dalam gelap tp cantik jugak letak lampu kat side table dlm bilik tu kan.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.