Followers

Monday, January 9, 2012

♥ Sukan & Lelaki - Memang Enggak Dapat Dipisahkan ♥

Papa memang peminat badminton no1 la, tiap2 minggu main badminton...
segala kelengkapan tu dah cukup...
tapi dah hobi kan, pantang la nampak mesti nak merembat jugak
last few week kami ke gudang Ashaway, brand UK ke US tak ingat la
kat segambut, papa nak beli alat sukan, memang mostly murah giler la kat sini...
diskaun yang berganda2...











hasil rembatan, beli satu raket....kasut badminton dengan ape ntah lagik...
raket rasanya dah 4 kali beli most regenya RM200++ ni beli lagik...
tak pe la janji papa bersukan kan, mama pun minat gak main badminton ni....

p/s weekend ari tu kami wat terapi minda shopping at IKEA...esok mama wat entry k...deco2

1 comment:

ch@ said...

bersukan kan boleh maintainkan badan. boleh dpt badan ideal, sihat lagi. anje dgn balqis pun boleh join sama ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.