Followers

Monday, January 16, 2012

♥ Zoo Negara - Last Part ♥

Ni time balqis baru bangun tido, cam mamai lagik la time ni
ngantok + penat sangat tu yang sampai tertido


tak berapa nak bagi kerjasama, rambut habis basah sebab berpeluh2



time kat zirafah ni banyak no soalan balqis tanya
nape leher dia panjang, kalo nak masuk rumah muat ke...
kaki dia nape panjang...semua la dia nak tanya


tapi kali ni pi cam kalut sikit la,
sebab mula2 tu cuaca cam nak hujan kan...

ape yang tak best sebab parking la ni kena bayar ikut time
kalo dulu RM4 per entry, sekarang ni parking dah kira cam parking kat mall plak
ikut jam...tak patut k, sebab dah la masuk tiket kena beli then parking plak kira hours
sib baik kami punyer tiket FREE so tak la terasa sangat....

p/s TQ untuk semua pembaca & pengkomen blog mama, sayang kengkawan semua...nanti senang2 mama BW k...

4 comments:

Ely Hasrul said...

la.. parking per hour ker? hishh susah la gitu sbb ade org suka spend lama2 kt dlm (bese nk amik gambo).. bape per hour?

Dalila Hamid said...

lama x masuk zoo negara... last dlu wkt sek rendah... cantik gambar

eyndayusoff said...

Semua gambar cantik2 ;-)

kayyana said...

erk.... dah kene byr parking die ikut jam ker??/ tak best la gini kan.. patutnye masuk ikut per entry la.. sbb zoo kot... takkan nak masuk sejam je ye tak... hehehe..comel sokmo si balqis nih

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.