Followers

Monday, January 16, 2012

♥ Zoo Negara - Part 2 ♥

Sambungan lagik, banyak gambo yang mama snap2 time pi Zoo ni...
jom layanz....

suka gambo ni,  di snap2 oleh papa
balqis suka burung yang warna pink tu....peminat pink yang tegar

kalo pi zoo selalunya binatang pertama yang balqis suka adalah "TIGER"
jangan tak tau balqis siap bawak koko Crunch dari rumah semata2 nak bagi tiger makan koko crunch tu...
nak bagi tenaga kat tiger tu katanya...adei lawok sungguh la anak dara ni
ape ek nama burung ni, lupa plak
tapi burung ni cam riak sikit, biler time mama nak snap2 pic dia, leh plak dia wat aksi kembangkan kepak 
kira cam berbangga diri la gitu, cam burung merak jugak la kan

burung2 ni tido dengan mengepakkan sayap then angkat kaki sebelah...ala2 taiko gitu
gajah, time mam snap2 pic ni balqis tido, sebab sebelum pi zoo mama bagi ubat selsema kat balqis
last2 kena penangan ubat tu terus je ngantok zzzzzzzzzzzzzzz.............
ni burung yang tertua sekali, besaq giler k
tapi nampak bebeno ketuannya tu....
burung ni sekawan...sambung lagik untuk next entry....

1 comment:

mummy_ayu said...

gie zoo..best tu..last sunday balik dr wedding lalu depan zoo tu, hubby Ayu ajak singgah..malas la..ngan baju kurung bagai...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.