Followers

Monday, January 16, 2012

♥ Zoo Negara - Part 3 ♥

Then dalam kol 3 camtu ada show kat zoo ni
balqis tang ni dia paling suka, sebab dia suka ytengok anjing & singa laut...




suka sangat wat memek2 muka camtu
part ni la balqis paling suka...siap berdiri tepuk2 tangan lagik










last kami naik tram ni, tram ni RM3 untuk dewasa kanak2 RM2 tapi lebey dari 2 tahun keatas la
yang lawaknya balqis tak kena bayar pun sebab dia cakap umur 2 tahun...
hu hu padahal balqis dah 5 years pun tahun ni, tapi bulan oktober baru genap la...
sebab badan tecik kan so pi mana2 pun memang selalu la dapat FREE je...

6 comments:

NzA said...

anak2 mmg seronok la klau dpt p zoo..xpuas2 ajak p zoo.....

Zue AnnaLeeya said...

bez tuh jln2 ke zoo...
3AZ tuh pon klu bwk gi mini zoo kemain sonotnya...

Liza said...

Untung jadi budak kecik :)

kayyana said...

untung la balqis.. free je.. hehehe

mummy_ayu said...

Ayu kalu gie zoo pun naik tram nie..tak larat nak jalan...

mummy_ayu said...

lagi satu lupa nak komen..bukan main lagi model cilik nie..pose..semua mantap2..cun tu... pandai la balqis posing..ajar Iris sikit leh tak?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.