Followers

Friday, February 10, 2012

♥ Akhirnya..... ♥

Akhirnya dapat dah payment advice from Nuffnang
la ni dah lambat sikit maybe Nuffnang dah tukar prosedur
tapi tetap bersyukur at least dapat jugak cek tu...
leh la masuk tabung balqis, sebab blog mama ni pun banyak canang citer balqis kan
so bagi komisen la sikit..

p/s potong gaji bulan untuk tabung haji balqis, duit nuffnang pun untuk balqis, insuran pun untuk balqis...caruman 10% bonus pun untuk balqis, untng jadi anak kan....nanti kami dah tua harap2 balqis akan jaga kami berdua....amin...

10 comments:

azam said...

amin.....semoga jadi anak yang baik

Nana said...

sama br d[t smlm
jenuh tunggu

Ely Hasrul said...

aminn mmg bile dh ade anak nih, sume yg kite buat utk anak.. tetiba tingat mak ngan bapak kt kampung.

shera haifa said...

dapat gak.. first time nie.. hehe

maszmadi said...

alhamdulillah, rezeki anak..

Bui Junaidi said...

INSYAALLAH,JIKA KITA BAIK DGN IBUBAPA KITA,BAIKLAH ANAK2 KEPADA KITA NNT...*__*

HUZAIFA said...

alhamdulillah rezeki anak2 kan

::NureeN:: said...

betul.. apa2 pon buat utk anak.. sama2 kita berdoa anak kita menjd anak yg solehah amin...

Mama Zharfan said...

amiin :)

mama rifQy said...

alhamdulillah!! Murah rezeki anje

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.