Followers

Friday, February 3, 2012

♥ Balqis Still Demam On Off ♥

Morning, update demam balqis, today still demam lagi on off
tapi balqis berkeras jugak nak pi school, puas mama pujuk soh dok daycare Strawberry je
sampai daycare teacher daycare pun cuba pujuk balqis soh dok daycare tak payah pi school
pastu dah mula berlinang air mata bila semua orang tak bagi balqis pi school
nak nangis mama tengok ketabahan balqis nak pi school jugak
teacher day care cakap kalo balqis tak pi school, balqis still leh masuk class kat Daycare Taska Strawberry tu
tapi tetap jugak geleng kepala tak nak
alasannya, balqis rindu kat Teacher & kawan2 kat Genius Aulad
balqis nak belajar kawan2 semua belajar semalam...
kat school pakai air corn, so mama risau takut balqis tak tahan.... 

Ya Allah kuatnya semangat anakku ini nak pi school
so mama sms teacher kat school untuk bagi balqis ubat demam 4 jam sekali
kol 6.30pagi tadi mama dah bagi, so kol 10.30 pagi kat scholl nanti teacher bagi
then kol 3 nanti reacher kat daycare plak bagi
moga balqis cepat sembuh ye sayang...mama & papa sayangkan balqis
weekend ni kita pi taman amik udara segar bagi cepat sihat...

p/s TQ untuk semua kengkawan yang mendoakan kesihatan balqis....amin


ni kenangan gambar time balqis admitted kat Hospital Pantai Bangsar tahun lepas...

17 comments:

atty's said...

sian balqis..semoga cepat sembuh ye.

ch@ said...

sama mcm smngt kita masa baya balqis dulu. smngt nak pergi sekolah sampai jatuh sakit kat sekolah. cepat sembuh ye balqis, nnt boleh p school.

eima said...

fahim dulu pun sama demam tak kebah dok pusrawi 3 hari kebah ... harap2 kali ni balqis cepat sembuh ye...

Izan Ishak said...

moga cepat2 sihat ye balqis!

juelee said...

smg balqish cepat sembuh.. cian kan anje bila tengok anak2 tak sihat nie.. huhu kite ritu rayyan admitted susah ati betol...

Salina@IbuAqil said...

Alahai!!! Sian dia..
Cepat sembuh syg... :)

ADEEYA said...

Semangat Balqis nak p school. Semoga cepat sembuh betul2 tau Balqis :)

Ila said...

faiz pun selsema dah batuk..tak biasa agaknya sebab kat GA tu aircond...

kayyana said...

bagusnye.. sakit sakit pun nak p sekolah lagi.,.semoga cepat sembuh balqis.

::NureeN:: said...

get well soon... skrg ni musim jgk kan.. risau nureen

mamalieyna said...

huu~ cepat sihat ye balqis..sian dia, semangat betul bab belajar kan,,good girl~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

semangat balqis nak g school ye..

Moga Balqis cepat sembuh & rajin2 makan ubat tau..

Ely Hasrul said...

hah seb beik kenangan aje.. ingtkn aqish dh kena admit.. semoga cpt sihatt

Em's Family said...

kesian balqis.. insyaAllah she will recover very soon

mama rifQy said...

Ya ALLAH kesiannya balqis..moga cepat sembuh ye syg!!

** na lame xonline sbb tenet umah xleh gune lagi..ni pon sbb duk hotel..kat KB

Suhana Shahril said...

Moga sweet balqis cepat sembuh yer...rajin dia..demam2 still nk p skool ya...

MamaYatie said...

kesiannya aqish...get well soon yer
anje ckp la dia, dah baik betul br boleh gi skool..kalo tak nnt kawan2 aqish pun sakit juga...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.