Followers

Wednesday, February 1, 2012

♥ Balqis Yang TEGAR ♥

Morning semua, today balqis demam agak kuat jugak la
tapi bersemangat sangat2 la anak mama ni nak pi school jugak
dah berkali2 mama pujuk tak payah pi school
tapi balqis nak pi jugak, katanya takut kawan belajar nanti dia tak belajar lagi satu
sebab kat school pakai air cond so takut balqis tak leh tahan suhunya
tapi balqis tetap berkeras jugak nak ke school, siap soh bagi makan ubat bangun pagi b4 pi school
memang bukan kaki ponteng betul la anak mama ni
risau gak la, tadi hantar daycare dah pesan kat teacher daycare soh tengok2kan dia
then teacher kat school GA pun mama dah siap pesan soh tolong pantau suhu dia

so today papa take 1/2 day demi anak tercinta balik awal
hope balqis leh sembuh cepat k, risau mama tengok....
tiba2 je demam plak tu....

4 comments:

Mama Zharfan said...

moga balqis cepat sembuh..amiin

Ely Hasrul said...

ya allah.. kuat semangat tul la Aqish nih.. tp daycare dia terima ek? nurseri sami kalu demam dorg xmo terima.. tp ckp baik2 la..hahaha

eima said...

ok la skool die ade aircond suhu balqis pun tak leh nak naik mendadak .. lagi pun balqis dah mkn ubat kan ...dont worry

mummY daniSha said...

semangattnye die...anak sy pun suke sgt gi skool =)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.