Followers

Monday, February 20, 2012

♥ Biler Dia.......... ♥

Biler dia (Balqis) dah pandai tulis nama sendiri
tapi tulisannya bengkang bengkok la, tapi mama proud sebab balqis rajin mencuba sampai boley
tapi silapnya nama balqis panjang sangat
"Damia Nurin Balqis"
so jenuh jugak la anak kecik ni nak meghafal cara nak tulis namanya sendiri
kalo sebut nama sendiri balqis dah tau
cuma nak tulis tu kena dipraktikkan lagi
takat ni baru pandai tulis nama
"DAMIA" je....
semua buku sekolah tak payah tulis nama, sebab teacher lekat sticker nama student kat book masing2..
mama plak jadi cikgu untuk buat tanda hasil kerja balqis tu..
now dah school, ari2 balqis dengan book je, kalo b4 school dulu
ar2i dengan menan je, dah nampak perubahan ke alam remaja...cewah....

p/s mama doakan moga anak mama berjaya biler dewasa kelak, menjadi anak yang solehah..amin

10 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wah... pandainyee dia tulis nama sendiri... kira cantik gak la tulisan tu untuk budak umur cam balqis

Izan Ishak said...

clap3!!! dah pandai tulis nama sendiri...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

farisyah yang nama pendek pun "nur farisyah"..tahu tulis farisyah je..nur entah hilang kemana...hahaha
rajin balqis tulis nama...

Ummi Dania Yasmine said...

amin..

ch@ said...

waaa bagusnyaaa. congratulation for balqis. takpe anje, lama2 nnt balqis pandai tulis nama penuh dia. dia kan independent.

ye la kan? kita pun dah lupa, bila kita pandai tulis nama sendiri.

mamalieyna said...

waaaaaaah dh pandi kak balqis..dh jd budak sekolah kan..hehe~

Arif next week dok umah ibu balik dah, mesti dia rindu balqis, belum biasa di rumah ibu tanpa balqis..huu~

Mama Zharfan said...

smart girl :)

Masya said...

insyallah amin... nanti lama2 pandailah tu kan.. ini pun cantik jer tulis nama damia.

Nana said...

hehe kiut je
sama la kes ngan damia
nama panjang sgt
nanti sure susah nk suh tulis nama penuh heee

ADEEYA said...

Amin.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.