Followers

Friday, February 17, 2012

♥ Colouring Time ♥

Dalam kol 3.30 camtu dah start event mewarna
balqis memang xcited la sebab dia memang suka mewarna...
mama siap bawak pencil warna untuk dia,
tapi last2 pakai mickey punyer je...

masa nak start mewarna tu, warna pink tetap menjadi pilihan k...
pinky lover
kusyuk sangat sampai mama soh posing pun tak nak dah
ada sape2 kenal anak blogger kat sekeliling balqis tu?

kasi zoom sikit, mickey in pinky2


baru nak pieces...

la ni sklill mewarna balqis dia tak nak colour sampai terkeluar...

punyer la mama soh cepat habis jadi comot...
balqis rak selesa mewarna duduk camtu, selalu kalo kat rumah dia suka baring
tapi tak kan nak baring kat situ plak kan...
dah la pakai gaun....

kids time tu memang happy la, sebab dapat mewarna lebey2 lagi mewarna kartun kegemaran masing2...

4 comments:

Izan Ishak said...

syok tgk balqis mewarna... yelah, nak baring2 cam kat umah tak boleh pulak kan.

mamalieyna said...

waah bestnyer balqis.. haidar lum pandai mewarna cantik2 camni..

Salina@IbuAqil said...

Walaweihhh sis..
Mickey in Pinky tu..
Hi3!!!
TC & Happy Weekend!! ;)

Em's Family said...

Emir bagi montot kat Balqis hahahaha

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.