Followers

Wednesday, February 15, 2012

♥ Event - Mickey Mouse Safety Club Showcase - Part 1 ♥

Tanggal 11 Februari 2012 kami telah di jemput oleh Sophia Lee from 
Media Specialist & Advocate untuk menghadiri Event Mickey Safety Club Showcase, takat ni semua event from Sophia mama join...
so ni event yang kali ketiga la mama join...

kami sampai tepat2 kol 2.30petang, parking kat taman KLCC tu...
mula2 papa cam tak berapa nak pi la, tapi setelah dipujuk rayu oleh mama akhirnya papa setuju nak pi
jom tengok gambo2 yang berjaya di snap2...


anak dara ni pun agak moody sikit time sampai tu,
sebab balqis budget kami nak bawak dia pi taman, alih2 pi KLCC plak




masa register tu dapat "something" from Sophia then dapat sticker nama untuk balqis & mama

kat event tu ada macam2 games yang best
habis semua la kami dok try, nanti mama citer k


lagi satu anak dara ni moody sebab tengokkat tangan dia tu ada plaster, tangan balqis luka...tu yang mood tu hilang
antara game yang ada

gambar kami berdua plak.....

mata balqis cam redup2 sayu je

model necklace, baru dapat necklace baru kan tu yang dok pegang je tu

my princess yang posing ala2 verangan gitu


time register tu, Sophia Lee that organizer cakap balqis like Princess
tapi princess naik stroller k, sebab malas nak jalan punyer pasal

ada banyak gambo yang mama snap2 nanti mama citer satu2 kat entry berikutnya k...
kami dok sini dari kiol 2.30petang sampai kol 5.00 petang camtu...sampai habis event la...

p/s 18 Feb our anniversary, ada hadiah kejutan untuk mama...nanti mama story k

7 comments:

mama rifQy said...

wah..princess..chanteq necklace balqiss.....best best !! mesti event yang seronok!!

Cik Rose Cute said...

cam seronok jer...

azam said...

:) cute balqis.....

jadi model ni

Fieza79 said...

cntik nya baju Balqis seumpama princess lagak nya...kiut sgt2...

dh nmpk besar dn tinggi la Balqis ni..dh lama kot tk tgk huhuu..

Mama Zharfan said...

me tak pernah dpt invitation...
me dpt tix utk event ni from astro contest tapi time ni me balik kg, so tak dpt nak attend

mama tisya said...

best dpt p event camgini....

wah2 ada kejutan sempena anniversary best tu

sue zainun said...

comelnya balqis..merah menyala..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.