Followers

Wednesday, February 15, 2012

♥ Event - Mickey Mouse Safety Club Showcase - Part 3 ♥

Turn untuk posing2 plak k...
jom layan pic2 yang sempat kami snap2
semua penuh dengan gambar balqis je k


peminat tegar En.Mickey Mouse

dah ada gaya Tisya Anak Amy plak,
aksi cekak pinggang













layan posing balqis sampai lebam k
keje mama snap2 pic je dari start event sampai balik...
tapi kali ni punyer event tak ramia blogger yang join la...
ada 2 @ 3 orang je yang mama kenal...

p/s kalo ikutkan balqis tak nak pakai baju gaun ni k, tapi dek kerana mama kata nak jumpa minnie mouse then minnie pun pakai baju gaun, tu yang balqis nak pakai tu
kalo tak kejenya nak pakai suar jeans je...

5 comments:

NzA said...

geram je tgk budak comel ni posing..kalau model trkenal.....

Mama Zharfan said...

saper lg blogger yg anje jumpa tu..

Ummi Dania Yasmine said...

dapat invites jugak tapi tak pergi...hehehe :-)

mamalieyna said...

amboi tak kalah kak qis ni kalau bab posing2x... mmg menyerlah pakai gaun merah !

dilazfamily said...

comel yer balqis

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.