Followers

Wednesday, February 15, 2012

♥ Event - Mickey Mouse Safety Club Showcase - Part 2 ♥

Sambunagn lagik k, kali ni kita tengok games2 yang ada kat event tu..
ada untuk kanak2 ada untuk orang dewasa...main sampai lebam
semua games memag berunsurkan jalan raya...

papa tengah main games moto dengan balqis
games ni kena naik moto then ada visual kat depan tu, kena bawak moto ikut peraturan
tak leh lebey dari kelajuan yang telah ditetapkan

ni screen games moto tu
pastu balqis sibuk nak main games kete plak
games ni sambil main sambil jawab soalan k...


time balqis main games ni tak ramai orang sebab time tu deme semua tengah tengok citer Mickey Mouse kat bahagian depan...so balqis amik peluang untuk main
semangat bangat anak dara ni k, badan kecik tapi berjiwa besaq nak bawak kete
see tengok kaki tak berapa nak sampai, tapi berusaha jugak tekan minyak & break
masa balqis dah main 2 &3 round ramai plak datang berkumpul tengok
deme kata cute je sebab balqis tecik molek leh tahan jugak dia bawak kete tu..
ni plak games seberang jalan namanya
masukkan bola diantara kenderaan yang ada...then kalo berjaya seberang
bola tu akan kuar semula melalui lubang yang disediakan tu..

have fun jugak la aktivitinya, papa pun enjoy sebab ada games yang menguji minda jugak kan
yang papa suka games yang ala "Menteri JKR" bina jalan raya...

so nantikan sambunganya after this k, ada lagi beberapa sesi untuk event ni...

3 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronok jugak games2 yang ada yer. mak bapak pun seronok sama ni.

NzA said...

wah, seronok bkn main Balqis...

p/s: bila sebut nama Balqos tringat pd bb Qaisara balqis...thanks anje krn mendoakan bb Qaisara......

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.