Followers

Thursday, February 2, 2012

♥ I'm Careless ♥

Bukan sekali, tapi ni dah masuk 2 kali mama kehilangan Memory Card DSLR
semua ni gara2 cuai menjaga barang, sangat2 sedey betul la
sib baik gambo sempat transfer ke lappy, kalo tak habis semua kenangan...
sedeynya sebab papa beli RM60 lebey memory card tu
adei kena ganti balik la ni, papa tak tau lagi Memory Card tu dah hilang...
benda kecik2 camni kena jaga betul2 kalo tak gini la jadinya, selalu usung memory card tu dalam
beg duit syiling mama, then one day hilang sudah....

p/s sayangnya nak kuar duit beli.....kalo tak beli tak leh nak snap2 la plak...tak de memory card....
p/s mama MC today sebab balqis demam panas suhu sampai cecah 40.6...doakan balqis cepat sembuh k

5 comments:

zh-ena said...

kena beli jugak la nie..sbb klu tak beli tak dpt nak ambil gmbar laks

Mama Zharfan said...

moga balqis cepat sembuh..amiin

mama tisya said...

ler camner leh ilang tu..nasibaik gmbr@ dh transfer....

uiks panas tul tu..kena msk ubat bontot tu..moga balqis cpt baik

Ely Hasrul said...

sama lah anje, sy kalu bende kecik2 gini slalu gak hilang.. ala siannye Aqish.. semoga cpt sihat ehh

Cute Mum said...

sayangkan bila nak keluar duit..
semoga balqis cepat sembuh..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.