Followers

Thursday, February 23, 2012

♥ Journey Balqis @ Genius Aulad - Parents Sharing Day ♥

This coming Saturday kena kosongkan jadual
sebab kena attend Parents Sharing Day
time untuk Ibu Bara tau perkembangan anak2 & teacher bagitau perkembangan student..
so time ni leh sediakan soalan ape nak tanya ye...


balqis punyer slot pukul 8.00pagi sampai 10.00pagi...
semua parents kena menepati waktu yang telah ditetapkan k
supaya timing untuk parent lain tak bercanggah...

p/s weekend ni beriadah kat MPH plak, lepak2 sambil tambah Ilmu...

6 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

waa bagus ni..leh kenal2 teacher depa

Cho Zila said...

sama sabtuni tapi pukul 12.30pm

shark said...

rasa macam nak hantar anak saya jugak ke genius aulad..:)

Mama Zharfan said...

me dua hari berkampung di UIA sabtu ahad ni sbb event

Aleyn said...

Smart Reader blum announce lak biler nak jumpa teacher...tak sabar gak ni...

mama rifQy said...

wah..g MPH !!sgt bagus..leh beli buku and tambahkan ilmu didada kan?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.