Followers

Friday, February 17, 2012

♥ Last Part @ Petrosanins ♥

Last part event habis around 5pm...
tapi time ni ramai blogger yang dah balik jugak
mana anak yang meragam tu dah balik dulu la...
so time ni ada penerangan pasal safety from petronas & sesi lucky draw & snap2 pic...
kami tak bertuah untuk menang lucky draw...tak dak rezeki...




ada kenal mana2 blogger, yang mama kenal Mira je...
lagi sorang sumijelly, tapi dia dah balik awal2 lagik...

kami yang tak habis2 dok posing

sebelah mira tu pun blogger juga, 


then after snap2 beramai2 tu, kuarlah maskot untuk safety...
balqis paling suka time ni, sebab dia kan dah tak takut kat maskot...
b4 that maskot2 semua berjoget2 lagu amy mastura
then balqis snap2 pic dengan maskot







bukan main suka lagik dia tengok maskot tu berjoget




banyak2 maskot balqis paling suka maskot tocang dua ni
balqis siap nak tarik tocang maskot ni





habis sudah, dalam kol 5 lebey camtu kami balik
so totally have fun la, cuma tak berapa ramai blogger yang mama kenal join kali ni
hope next time dapat invitation from Sophia Lee lagi....

9 comments:

LYAfrina said...

bestnyerrr... kalo la asya pon pegi tmpat camni..msti dia happy sgt.. jumpa lak maskot cute2 tu

Cik Rose Cute said...

Kat mana nie hehehe...cam seronok jer..

Nana said...

nampak zeti & mira di situ hehee

ADEEYA said...

alahai balqis bestnyee posing hehe :D

Em's Family said...

anje... nanti nak mintak gambar sikit boleh tak.. :D

mama_umar_maryam said...

yeayy..byk gmbr zety kt sini,hik3..yer,yg lucky draw tibe2 tu zetylah orgnye ;)..

Cute Mum said...

syoknya balqis dapat join macam2 event..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

to zety & mira, kalo nak copy leh je, kita pun main snap2 je pic ni

MamaYatie said...

kalo gi petrosains ni mmg rugi la kalo rushing2..kena try semua xtvt baru best...tp mmg berejam la duk situ..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.