Followers

Monday, February 20, 2012

♥ Our Deco2 Bersama Papa ♥

Morning, monday blues hari semua ornag malas nak keje kan...
deco2 ni dah lama pun wat, cuma tak sempat nak publish je
lagipun deco2 biasa je bukan gempaq sangat pun...
jom tengok deco2 in Purple colour

para yang kami beli kat Ikea last few month ari tu...
rumah banyak dihiasi gambar balqis je k

gambar balqis time tecik2 dulu & gambar kami sekuarga...
gambar terbaik sokmo, birthday balqis yang ke 4
birthday yang ke 3
gambar penghias sisi TV
semua berlatar belakangkan purple



ha ha ha habis sampai ke lap kaki pun warna purple k
bunga dalam pasu warna purple...hampir semua ditukar purple...
mood purple, ramai yang kata nampak romantik
mula2 tu cam lain sikit la macam susah sikit nak terima warna purple ni..
tapi lama2 rasa cam mendamaikan jiwa
untuk next time leh la cuba warna blue plak...

sikit2 je deco2 sebab dalam proses beli rumah lain plak
rumah nni mau kasi sewa one day nanti....sayang je kan deco punyer deco last2 nak sewakan plak...

16 comments:

azam said...

nice....cantik

MRS. K said...

purple is my feberet kaler.........

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Amboi balqis je konker semua gambar hehehe..yup purple menarik jugak..

mama rifQy said...

wahh..sesi mendeco..chnateq gak ek kaler purple.ni rasa nak cat umah jugak ni!!

aLyNnZ said...

i loike purple..

mamalieyna said...

waaaa cantik pulak kaler pepel ni..tp kalau bab mengecat ni, penat la...tokleh men tukar2 cat selalu..hehe~

apapun cunlah~ i like!

mummy_ayu said...

wah..menariks tu..cantik & comel....

azura samsuddin said...

sesekali dpt deko3 ni mmg best tau, rasa tenang je tgk kecantikan umah tu hehehehe

atty's said...

pandai papa balqis menghias rumah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak jugak frame tapi tak terbeli2 lagi frame nya.mood nak mendeco tergendala :p

Ely Hasrul said...

kalu sami pandai pose cam akish sure byk gambo dia kitorg frame hahaha.. kt umah xbyk letak gambo sbb umah sewa malas nk berdeco bagai.. suka lah jam kt atas tuh..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik deco2 rumah..jue tunggu masuk rumah baru nak deco2..

Fieza79 said...

menarik nya wall pepel..suka la mata ni tgk..!

juliaakmal said...

cantik......suka .....rumah saya pun purple kaler....hihihi.......

MamaYatie said...

wah..i loike!! antara warna peberet ni..tp umah kami kaler hijau cam background blog anje..hik3x

ch@ said...

uiii btl lain drpd yg lain ni. ungu gitu. ungu mata hijauku. cantik pulakla menengoknya. kalau ada rezeki balqis beradik, harus la meriah frame di rumah anje ni. boleh jd galeri. hehe.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.