Followers

Tuesday, February 21, 2012

♥ Today Papa Birthday ♥

Selamat Ulangtahun Kelahiran untuk papa yang ke33
ramai yang tak pecaya umur papa dah 33
kalo jumpa in person la, ramai yang kata papa baru 20 lebey camtu...
muka nampak muda, kawan2 kat opis mama pun tak caya papa dah 30 lebey
maybe sebab papa suka senyum...murah dengan senyuman so lambat tua la
tapi memang ramai orang sealu cakap lelaki lambat nampak tua dari usianya....tol ke?

mama doakan semoga papa panjang umur & dimurahkan rezeki..
ape yang papa idamkan tahun ni akan termakbul & tercapai hendaknya...
mama & balqis sayangkan papa
semoga menjadi suami & papa yang terbaik untuk kami berdua...

p/s semalam mama cakap dengan balqis, ari ni birthday papa, balqis marah plak, dia kata today birthday dia...balqis ni memang kalo time birthday orang lain sokmo la dia ngaku birthday dia jugak...
p/s esok ada video pasal balqis pulak k...

8 comments:

azam said...

selamat hari lahir....
semoga murah rezeki hendakNYA

Zue AnnaLeeya said...

hepi besday utk papa balqis...
smoga bhgia sokmo dgn insan2 tersyg....

Mamamya said...

hepi besday papa balqis..semoga dolanjutkan usia..dimurahkan rezeki...sentiasa dirahmati n diberkati olehNya..amin...

Nana said...

eh 33 ek
btol la nampak mcm 20 an
amrul plak org xcaya 20an
org igt 30 mayb sebab badan dia besar tu org ingt dia dah tua hehee

mummy_ayu said...

happy buzzday to papa balqis!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy b'day buat Papa BalQis..
moga sentiasa dimurahkan rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang..^^

ADEEYA said...

HB papa balqis !:)

sue zainun said...

selamat ulangtahun untuk en suami..
hahaha besday balqis hari2 ke..ecehhh gurau je :p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.