Followers

Wednesday, February 22, 2012

♥ VIDEO - Doa Makan Versi Balqis ♥

Biler tengok anak membesar dengan jayanya hati rasa tersentuh...
rasa lebey tersentuh biler now since dah school balqis dah semakin matured 
dah banyak benda baru yang balqis belajar..
b4 this balqis memang dah tau baca doa makan,
tapi ada sangkut2 jugak la...now dah ok...
jom layan video kat bawah ni

video


video

now sejak tau selawat tiap2 ari balqis selawat
memang tak lekang dari mulut dia...
kalah la mama selawat, balqis lagi rajin selawat k
now kalo lepas habis azan, balqis akan iqamah...
Alif Ba Ta dah pandai sampai Ya...

yang paling bangga now dah pandai cara2 ambil wuduk then baca Al Fatihah...
nak tengok balqis membaca plak ke?
pasni mama upload video balqis membaca plak k...

p/s setiap anak ada kelebihan masing2 dan kita tak leh samakan anak kita dengan anak orang lain
cara penerimaan setiap kanak2 pun tak sama...
yang penting kita kena bagi support anak2 kita...tol tak?

5 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, bagus la balqis ni..:)
btol2, setuju sgt..setiap anak ni lain2 cara dia terima sesuatu pembelajaran tu..
kalau lambat pun xpe yg penting kita dh sedaya usaha buat yg terbaik utk anak kita...

dilazfamily said...

seronok tengok perkembangan anak-anak nie kan.Cute sangat balqis

mama rifQy said...

wah..dah makin pandai balqis.kite tunjuk video ni kat rifqy..sengih2 die tengok.sambil mulut ikut2 ape yg balqis bace

::NureeN:: said...

pandainya balqis... sayang nureen x dpt tgk video2 ni sbb kat opis kena block.. cepat balqis belajar.. nureen pon kena rajin jgk ajar ellesya :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo dah sekolah cepat ajer pandainya kan. yer laa, budak2 ni macam span, semua serap.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.