Followers

Friday, March 9, 2012

♥ Ada Sape2 Pernah Jumpa? ♥


p/s teringat time tecik2 dulu pernah berdepan dengan ular senduk, tapi bukan kepala tiga la...
yang ni 1st time la mama tengok...

8 comments:

azam said...

real ke ni...camne dia makan ye??

xberebut ke?

Cik Ila said...

Eeee..mintak2 la dijauhkan dr jumpa spesies2 mcm ni...

Sidratul Muntaha said...

kat india ni kan?
normally ular sgtlah byk kat negara diaorg
and most their god ni memang berunsurkan binatang
then ade la patung berhala dia org ni simbol ular ni
esp ular tedung
klu anje ade tgk citer hindustan yang Sri Dewi berlakon jdi separuh manusia separuh ular..
pasan tak yg patung2 dia seme ade ptung ular2 ni
eiii..
tetiba tingat kaum zaman nabi ibrahim
penyembah berhala

Pretty Ryna said...

erm..pelik kan..takut lak tgk..tapi ni la kuasa tuhan..salam perkenalan dr ryna :)

Pretty Ryna said...

erm..pelik kan..takut lak tgk..tapi ni la kuasa tuhan..salam perkenalan dr ryna :)

eima said...

tak penah jumpa dan mintak disimpangkan..... ade ke yg kepala 3 cam tu ... teringat medusa plak...huhu

atty's said...

woo..menakutkan betul..meremang bulu tengkok..kat mana ni anje .?

ADEEYA said...

First time ni tu pun tengok dalam gambar. TP kalau ular senduk buka kepala tiga dah banyak cuma nyawa masih panjang huhuhu.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.