Followers

Wednesday, March 14, 2012

♥ Alhamdulillah Dah Selamat Register ♥

mama mencuba rezeki je masuk sekolah Subang Bestari ni
sebab sekolah ni kira the best gak la rankingnya
so susah sikit la nak masuk, lebey2 lagik biler tak de adeq beradeq yang school kat situ..
ape pun bergantung pada rezeki kalo dapat
kalo tak dapat nampak gaya maybe balqis kena sekolah kat area Mutiara Damansara
dekat sikit dengan opis mama leh pick up dia...

ape pun kita hanya merancang, segalanya ketentuan Illahi....
kengkawan dah register?

6 comments:

eima said...

rasanye sama je mana2 sek pun kecuali sekolah yg mmg diikhtiraf sekolah bestrai & berprestasi tinggi dear .. yg membeza prestasi adalah guru yg mengajar tu ... klu betui teknik nye ... ilmu yg disampaikan tu berjaya anak2 kite terima ... mmg berjaya la ... anyway good luck ..

Eliss Mie said...

wah dah register sekolah yer. rupanya balqis tak sama umur dengan nuha.ingatkan sebaya :) bahaya letak ic dan sekolah dia ni. kalau boleh blurkan :)

MamaYatie said...

lega sket dah daftar kan..
akak tunggu result nurin ni..
sama cam anje,tak tau la dapat ker tak sek yg dimintak tu..sek tu pun ranking bagus jugak shah alam ni..kita as parents nak yg terbaik tu anak2 kan..

shark said...

sekejap je anak dah nak skolah kan :)

Mama Zharfan said...

Insya Allah dpt tu :)

Nana Aziz said...

As-salam, sy silent reader tp sy nk tnya. brp umur balkish ek dh blh dftr drjh 1? sy igt nk dftr ank sy tp ank sy br 5thn..dh blh dftr ke?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.