Followers

Friday, March 2, 2012

♥ Alhamdulillah ♥

Alhamdulillah...
banyak status Alhamdulillah ni kat FB kawan2 mama
sebab ape?sebab menang contest sana sini
dan yang paling masyuk la ni Suzie la...
leh dikatakan tiap2 minggu ada je status "Alhamdulillah"
tahniah untuk suzz then moga makin murah rezeki k...
so mama plak Alhamdulillah sebab esok cuti...
takat ni tak de menang contest lagik
la ni mama pun dah terjebak cari borang contest sana sini then hantar
since hanya perlu isi borang & lengkapkan syarat
then kos pos semuanya FREE so leh la masuk contest banyak2

ikut cara suzz jugak la, pakai semua nama ahli keluarga yang ada...
semua nama deme mama simpan k...
so cuba selagi boleh mana tau one day ada rezeki mama plak untuk menang...
now nak menulis kat blog agak kurang mood 
atas faktor2 komen "SINIS" ari tu...
maybe orang tak berapa suka mama citer pasa Life mama kan...

bagi mama ape yang mama dapat & dikurniakan mama bersyukur sangat2...
TQ pada kengkawan yang komen entry mama semalam...
banyak citer pasal school balqis tapi semua pending dalam draft tak sempat nak story lagik...

p/s teringin sangat2 nak aby, tapi mama kena usaha sesuatu dulu baru leh pikir pasal baby....cayok2...

7 comments:

mamalieyna said...

lama tak join apa2 contest,,.huu~

Gieyana said...

Lama x dtg sini gk..nk bw rs malas jer...

Mama Zharfan said...

dun bother psl komen2 sinis..nama lg personal blog kan of courselah citer spl apa yg tuan blog nak citer

me doakan utk anje..amiin

kayyana said...

tulah.. jeles pulak tgk kak suzie dpt hadiah.. bertuah btul die..lgpun kak suzie mmg takleh lawan.. hehehe.. die mmg bertuah.. ada sje die menang.. yana tumpang gembira dan dok berangan tp nak join nan ado...?? ada org sinis anje?? knp plak? biarlah ape org nak kata anje.. inikan blog kite..suke hati kite lah.. hahaha

Ely Hasrul said...

betol Anje, tompang excited bila baca entry Suzie cam awak plak yg menang hahaha..

sy pon alhamdulillah sgt2 motherhood expo kt KLCC yg lepas tetiba dpt lucky draw grand prize, dpt lah stroller cybex topaz. tak sangka sgt, syukur. bleh Sami pakai hehe

shark said...

tahniah..tp pada yg bagi komen sinis dulu tu..abaikan sudah..manusia biasala..tak senang tgk kejayaan orang lain ..

Nana said...

Kita skang dah join dah
Xtau la sejak menang ipad aritu
Rasa xde mood nk,join contest lg
Plus waktu pon xbape mengizinkan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.