Followers

Thursday, March 1, 2012

♥ Biler Mama kena komen &^%$*& ♥

Mood sudah ke laut nak berblog, dah kurang update sekarang
nak2 kalo citer2 kuarga la, sebab baru2 ni mama ada terima komen yang
berbaur macam sindiran la...
rasa down sikit la lepas baca komen tu,  tak tau la ape niat orang tu komen lagu tu
malas jugak nak pikir panjang2 wat sakit hati je kan...
tapikan nape ada manusia yang suka komen2 camni ek?
bukan senang kita nak puaskan hati semua orang tol tak
tak semua entry kita orang suka...
tapi kita tulis untuk tatapan kita di masa akan datang...

ntah la camne nak cakap lagi ek...
yang pasti kena amik mood nak berblog balik...
dengan masa yang tak mengizinkan lagi la terbengkalai blog mama ni
ada gak niat nak tutup terus blog ni,
since mama pun dah tak sempat nak BW blog kengkawan semua...

p/s TQ pada kawan2 yang sudi datang ke blog mama yang tak seberapa ni...

11 comments:

eima said...

abaikan je la semua tu ....

atty's said...

biarlah anje apa org nak ckp
mcm kty berblog ikut masa dan mood.kalau rajin, byk entry ,blogwalking pun camtu,ada masa kty bw, kty komen.kdg malas nak komen just baca je.

inazamri said...

salam ukhuwah.harap teruskan berblog.biarlah dgn komen2 yg sebegitu.Blog ni kan utk catatan kenangan kita.

inazamri said...

salam ukhuwah.harap teruskan berblog.biarlah dgn komen2 yg sebegitu.Blog ni kan utk catatan kenangan kita.

amiey lee said...

abaikan ajala...yang penting kita ikhlas berblogging and share pasal kisah harian kita kannn

mamalieyna said...

huu~ napenye org tu?..

kdg k.eina pun risau kot2 ada yg dtg blog kita rasa meluat ke apa tntg apa yg kita tulis, tmbh2 part anak2 n family..yelah niat kita cuma nak tulis tuk tatapan masa depan, tp mana tau hati org yg membca mcamana kan..

seb baik setakad ni belum ada yg tngglkan komen cenggitu..mmg risau jgk sesekali..hu~

apapun jgn ler tutup terus blog, nak jgk tau psl balqis..hu~ dh jrg dpt jmpa skrg ni..

sabar ye~

mummy_ayu said...

napa Anje? sapa yg komen2 tu?
ala..jgn la sampai tutup blog plak...
update sekali sekali pun ok..nak gak tgk & tau perkembangan Balqis yg tomei tu..ok..

~Siti Hajar~ said...

Pedulikkan org mcm tu Anje, km sllu je melawat ke blog Anje ni, cumanya xtinggal jejak...rushing gitu..

Ely Hasrul said...

kalu dpt komen gitu mmg bleh hilang mood nk blog. tapi org tu pemnina Anje tuh kalu idak takkan la dia nk abiskan masa baca blog Anje kecuali dia mmg sarcastic pick blog randomly and komen utk keseronokan diri sdr atau jeles senang cite hehe

Mama Zharfan said...

yep..me paham...me pun ada gak kdg2 dpt komen berbaur sinis...me buat dunno ajer

Cute Mum said...

sabarlah anje..
memang kita tak boleh puaskan hati semua yang membaca..
tapi rasanya pembaca sendiri boleh tau owner blog tue jenis yang mcam mana.
maksudnya, kalo die memang buat entry family jer, bukan bermakna nak menunjuk tapi catatan peribadi mereka.. mereka pon tak minta entry tue dibaca, jadi janganlah buat kesimpulan sendiri dan beri komen yang sinis..
agak-agak tak suka,jangan baca..

apa-apa pon uyun lebih suka baca blog personal sebab ikhlas dari hati penulis.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.