Followers

Monday, March 12, 2012

♥ Erk....Bahayanya... ♥

satu kejadian yang tidak dapat dikenal pasti kat mana jadinya..
bahaya betulkan, sellaunya benda2 camni jadi time seorang pompan bawak kete auto
tekan minyak nak maju ke depan, sekali tak perasan yang gear masih di kedudukan "R"
so tekan laju2 camni la jadinya...takut tol tengok...


papa pernah nampak ada one lady bawak kete, then tiba2 kete dia nak terjunam ke gaung
ada anak2 dia dalam kete plak tu, memang menakutkan betul la sebab kete tu dah 
terjongkat jongkit nak jatuh, then biler orang ramai tolong tanya nape leh terbabas
dia cakap ngantuk, terlelap kejap...sungguh bahaya kalo ngantuk bawak kete k

nasib baik dapat diselamatkan...selalu gak tengok kat  berita kalo parking kat shooping kompleks ramai yang terbabas bila time corner kan...

3 comments:

mama rifQy said...

hohooo..sangat bahaya dan menakutkan!!

ADEEYA said...

Scarynyaaa kalau me too dah nangis dah cuakk :| lagi bahaya kalau anak2 kat belakang hmm

eima said...

aku tak paham nape leh jd gitu ...
peliknye kan

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.