Followers

Friday, March 2, 2012

♥ Genius Aulad 2nd TRIP To KidZania Mutiara Damansara ♥

Genius Aulad akan wat trip ke KidZania Mutiara Damansara hujung bulan Mac ni
1st trip ari tu ke MASJID untuk belajar adab di Masjid..
balqis dah happy sangat siap tunjuk info kat buku mesej GA tu...
FEES untuk Trip RM75 seorang untuk kos transport, makan, ticket & goodies
mama tak pernah pi lagik KidZania ni, tapi tau la ada kat Mutiara Damansara
sebab rumah kami dekat je dengan kota damansara...
so memang bagi la peluang untuk balqis pi trip dengan kawan2 & teacher kat GA
balik nanti mesti pot pet pot pet dia citer kat mama & papa pasal trip dia tu...


Kat website Genius Aulad pun dah umumkan Trip tu...
cuma semalam je mama baru tengok kat mesej book balqis pasal Trip ni
memang have fun sangat2 la kalo kids dapat pi situ
sebab deme leh terokai alam orang dewasa ni






ni kidzania kat Mutiara Damansara tu, dekat je dengan Ikea..
kalo IKEA sure semua parent tau kan...

ni sedikit info pasal Kidzania


KidZania Malaysia Opening Times: 
Mondays to Fridays - 10.00am – 5.00pm
For weekends, school holidays and public holidays there are two sessions:
10.00am-3.00pm and 4.00pm-9.00pm.

KidZania Kuala Lumpur Ticket Prices
  • Toddler (3 years and below) – RM35 (MyKad & Non-MyKad)
  • Child (4-14 years) – RM55 (MyKad) / RM75 (Non-MyKad)
  • Adult – RM35 (MyKad) / RM55 (Non-MyKad)
  • Senior Citizen - RM30 (MyKad & Non-MyKad)
  • *MyKad are Malaysian Identification Cards, Non-Malaysians pay normal rates.
atau leh ke websitenya http://www.kidzania.com.my/

p/s rasanya semua Genius Aulad akan pi sini gak, tapi maybe date lain2 kot, so ari ni dah wat payment RM75 untuk balqis join this trip.....bertuah anak2 sekarang kan...

3 comments:

Mama Zharfan said...

tak sure kalau budak kecik mcm ariff dia akan appreciate or not, kalau mcm damia or zharfan memang lah sesuai :)

syanasaid said...

bestnye
kena tggu anak aku 3thn la br bleh pi
teringin gak nk main dlm tu
hehee

Sidratul Muntaha said...

zaman aku dulu ade jugak trip
since bpk aku anto ngaji kat ABIM
pergi muzium islam
pastu pusat islam
masa zaman tu la yg femes kan tmpt2 mcm tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.