Followers

Tuesday, March 6, 2012

♥ Tapak Jualan Untuk Di Sewa ♥

Morning, ada kawan blog mama nak sewakan tapak jualan...
so untuk details leh ke website beliau


Location: 
LOT GC11 (Ground Level)  Jasmin Irisha
(opposite Hush Puppies & MPH)

Size: 22' x 10' 

Rent: 
RM80 - RM200/day (include staff & facilities)

Available: 
Feb 2012 onwards for Ladies Fashion & Accessories

Please contact Ely at 012 3166131 or email  elysuhaili@yahoo.com for further info & enquiries






ni puan tapak tu k, gambar ni time mama datang kat kedai ely last 2 years kot...
ely sangat friendly, kenal kat blog je tapi dah 2 kali kita jumpa kan ely...

so kepada sape2 yang berminat nak sewa tapak kedai tu, leh la ke website beliau atau terus berhubung dengan beliau melalui telefon k....

2 comments:

azam said...

wah nice.....boleh berniaga, tapi saya tak ada masa la...kerja je...hehehe

Ely Hasrul said...

tengkiu Anje!

eh xdek gambo nih! rmbut pon pjg time tuh.. time nih abis belon Aqish sami dok kerjakan hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.