Followers

Tuesday, April 24, 2012

♥ Cable Car Genting VS Cable Car Scary....Erkkk.... ♥

Scary cable car....ada sape2 berani naik?

Mesti ramai yang suka naik cable car kan...then ada gak yang takut naik cable car....
tapi gambo kat atas tu semua cable car yang biasa je...tak kan takut gak kot?...
kalo berani moh naik cable car kat bawah ni



^








^















^


















^




















^
ada berani mau naik?mau luruh semua jantung k...
siap pegang anak lagu tu je....ha ha ha sangat2 berani k...jiwa kental...
ada sape2 mau cuba?

13 comments:

eima said...

gile gayat

mama tisya said...

giler berani la kalo org msia naik yg mcm dlm gmbr tu..dh ler bw ank kecik..huhuhu

Mummy said...

sgt tidak brani...yg kat genting pun dah kecut perut..apa lagi lar yg macam ni...siap bawak anak ...adoyai

umialya/k.tini said...

ya amponnnnnnn, tak termampu le makcik!!!

Eliss Mie said...

kalau masa muda2 dulu berani, sebab tak der komitmen.hahahaha

tengok belakang dia tu, pakcik tu siap silang kaki..siot jer..betul2 ker ni?? scary ehhhh

zh-ena said...

wah berani gila..mmg taknak naik la

Mamamya said...

uiksss..takutnya.. akak naik yg kat genting tu pun sekali je anje pastu x mo naik dah...

intanloveamir said...

siyes mmg takut....huhuhu..cable car langkawi pn sy takut nk naik,ni kan pulak yg trlampau extreme mcmnie...;p

mamalieyna said...

aiyakkk...kasik ribu riban pun takmo weeeh..seram....ketaq lutut.. =P

MrS. F!zA said...

kalo kita naik ni baru gerak dh pengsan..yg bertutup pon scary..huhu

maya amir said...

Makk oiiii...bagi sejuta pn ku x sanggup kekeke...

atty's said...

kalo cable car rupa gtu.mau kecut perut..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

scarynye..mmg x berani..
kat mane agaknye cable car scary ni..msti cable car zaman dulu2 pnyer kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.