Followers

Friday, April 27, 2012

♥ The Chicken Rice Shop - Bukan sekadar Nasi Ayam ♥

Selamat pagi semua, salam jumaat ari li last day keje so mesti semua bersemangatkan...
so ari ni nak citer pasal makan2 lagik....pagi2 mau kasi terliur semua orang....
makan2 untuk 3 orang punyer
2 nasi ayam roasted
1 nasi ayam curry
the curry...papa suka ni katanya sedap...rasa cam rendang pun ada...rendang kari kot..
erk...banyaknya minyak untuk orang kurus leh la makan....
udang ni bukan resepi TCRS ye, tapi mama goreng sendiri
since papa tak berapa suka makan ayam...
so papa amik kuar curry then makan dengan udang..
nasi ayam roasted...kalo kat luar RM4.50 camtu je...kalo kat TCRS mahal sikit laek...
asyu kata nasinya cam terlemak sangat plak....cepat kenyang + muak sikit..
taugeh

mama tau ni taugeh je...tapi tak tau ape nama menunya...
ni nasi ayamnya...lupa pesan nak bahagian tight....sekali dapat isi da...muak tol nak ngabiskannya
ni dia punyer dessert PAI TEE....intikan sayur2 gitu...



menu malam tadi....kekenyangan makan...
totally ok la tak le sedap sangat...Alhamdulilah rezeki jugakkan.....
dah nak ngabiskan kad Touch N Go tu....sayang plak kalo tak pakai
so ape laie swap la kat Chicken Rice Shop....

p/s Mood sedey something happen...rasa cam retis plak biler ada pihak yang cuba utk menyelidik & mengekplotasikan kehidupan mama.....hu...hu....hu....

4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terus perut berbunyi tgk mkanan2 ni semua..sedap2..menyelerakan..nyum2..

Eliss Mie said...

ni rasa nak makan nasi ayam kr jugak ni. eliss suka gak roasted tu,pai tee pun sedap..

Huda Mazan said...

nampak sangat menyelerakan. tak pernah try lagi chicken rice shop.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pernah 2-3 kali jerk makan TCRS ni, mmg jarang sgt makan sbb asben eija x minat TCRS ni sgt..

kalau eija ni sumenya eija suka..hehhehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.