Followers

Thursday, April 19, 2012

♥ Chicken Rice Shop, Burger King & Dunkin & Donut ♥

Morning semua, pagi2 ni dah hujan kan best kalo dapat sambung tido....
esok last day keje pastu dah cuti, cepat betul masa berlalu....
semalam mama ngetst makan bayar pakai touch n go....sbb 27hb ni admin opis mama nak top up
balik kad tu RM200 lagi untuk bulan May punyer peruntukan...
so kalo tak pakai makin bertambah2 lah amaun dalam tu...


so tengahari semalam pi makan dengan kengkawan kat Chicken Rice Shop...."bukan sekadar nasi ayam"...
opss salah resit plak, kat atas tu resit tapaw Burger King after balik keje semalam....
ni baru resit Chicken Rice Shop....makan nasi ayam BBQ je...
then lepas tapaw Burger King balik keje semalam, balqis nak makan donut...so pi tapaw kat Dunkin & Donut....
Donut Oreo...dengan chocolate ape ntah...lupa plak namanya...

sattle makan semalam....sedap katanya...tak pe next time leh tapaw lagik k

camne la nak kurus camni, baru plan keje kat sini tak nak makan tengahari...
nak makan buah je, tapi dek kerana nak habiskan peruntukan RM200 sebulan touch n go tu
terpaksalah makan nampak gayanya....adei....
p/s weekend ni tak de pi mana2 la...balik kampung rumah opah balqis je...papa ada tournement Badminton minggu ni....

9 comments:

azam said...

:) adoi......selalu camni habis la kopak...hehehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pagi2 tgk makanan ni terus terasa lapar..sedapnye tgk donut tu..^^

atty's said...

sekurangnya t & g tu boleh buat duit makan ye anje..takpe selagi sihat..selagi ada selera makan je.kang tak sihat satu apa pun x leh nak makan dah

mummy_ayu said...

wah....semua cedap2..

MamaYatie said...

waa...rosak diet kalo gini kan..
banje kawan2 la..hahaa

LYAfrina said...

wah.. untungnya dapat peruntukan 200 sebulan.. peruntukan khas utk mkn k?? atau blh gna utk apa2 saje

Mama Zharfan said...

beshnya dpt RM200 every month..tak pyh bersusah payah bercomping hehehe

Nana said...

bestnye
jimat duit makan gini

ogyep yummy mellow said...

aduhai... penatnya poket...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.