Followers

Wednesday, May 2, 2012

♥ Event - Maulidur Rasul ♥

Event ni dah lama pun, tapi mama baru la nak upload...
sebab baru perasan Teacher balqis dah upload semua Event kat Genius Aulad Kat FB Genius Aulad Subang Bestari....so mama nak abadikan kenangan balqis time school....
genius Aulad Subang Bestari memang banyak Event....budak2 memang have fun la join semua event...

cuba teka yang mana satu balqis?yang paling rendah kecik cenoet tu k...
suar pun dah senteng, baru je 4 bulan sekolah...dah kena tempah suar baru lagik...
awat baju balqis senteng plak ek, baju budak2 lain semua panjang?



semua student tengok kusyuk dok dengar teacher bagi penerangan...
ni semua kanak2 untuk sesi pagi...


ni untuk student 6 years...
ni kawan2 satu class dengan balqis...
kat Genius Aulad subang bestari ni ada 11 orang teacher, untuk 6 buah kelas...
6 kelas untuk sesi pagi then 6 kelas untuk sesi petang
teacher2 dibahagiakan kepada...
Teacher Class
teacher Membaca
Teacher Jawi
Teacher Suku Kata
Teacher English...

mama pun terkejut time 1 day mama datang hantar balqis then tengok ramainya teacher
then biler mamatanya pengetua GA tu dia kata ada 11 orang teacher semuanya....

time mama tadika dulu ada 2 orang teacher je yang ngajo k....

p/s pertengahan bulan Mei ni ada aktiviti sukan GA Subang Bestari....balqis dah tak sabo nak bersuka katanya.....

4 comments:

mama tisya said...

kecik balqis..byk xtvt bagus utk bdk2 explorer..tisya lastyear ada sportday tp time tu die tk sihat so tk join..thn ni blum di inform lg bila

EdaManAli said...

salam, anak saya pon GA jugak, GA Setia Alam...Best kn preschool ni...ank2 saya xpnh ckp xnk gi school, xbleh miss...sbb diorg suke sgt...

Fai Shaklee said...

kalau kt JB ni ade genius aulad, mmg fai teringin sgt nk hantar ank ke sana.. betul la mama,dlu masa fai tadika pn cikgunya 2 org jer ;)

Mama Zharfan said...

ramai betul cikgunya :) cinonet jer balqis heheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.