Followers

Monday, April 16, 2012

♥ JJCM @ Ole2 Bali..... ♥

last friday after balik keje kami ke Ole2 Bali @ Empire Subang
1st time mama makan kat sini...
tu pun tak tau deme nak belanja makan kat Ole2 Bali ni...
kalo tau soh belanja kat tempat2 biasa je...
sampai kat situ, terus order makanan...menunya leh tahan dia punyer RM
lupa plak mama order ape ari tu..
yang lagi satu deme order trio ape ntah...
jom tengok....



ni menu trio tu....
satay batang serai....besaq gabaq....

ni senior mama...

siyes kenyang....TQ untuk kawan2 yang belanja makan sempena last day mama...
tapi last2 sekali time nak balik tu....baru perasan yang kat Ole2 Bali ni
ada served air "Carls***"...
siyes mama menang tak tau....tapi ada tanda halal kat kedai tu...
then balik time papa pick up mama citer kat papa
then kena sedas dgn papa......

5 comments:

ogyep yummy mellow said...

Lately ni... Restaurant macam ni selalu mengelirukan kita kan... I thought kalau u jual benda tu, U x boleh dapat Halal authorisation... Confused betul.

inazamri said...

akak tak penah lg mkn satay batang serai tu..nampak semuanya sedap

mamalieyna said...

huu~ taktau dimaafkan.. kalau tau, mmg WAJIB tak masuk kan...

mknan nmpk best dah..

Sidratul Muntaha said...

nyesal masuk sini pagi2
kan dah lapo!!
adeh..

LYAfrina said...

nmpak sedap sgt... sate serai??? rsa camner tu yer..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.