Followers

Thursday, April 12, 2012

♥ Kisah Si Kasut Roda ♥

Ni kisah pasal balqis la k...
nak sangat2 kasut beroda...padahal kasut stail ni dah lama ketinggalan zaman
budak2 sekarang dah tak pakai kasut camni,
balqis request nak pakai kasut roda cam kat bawah ni
nape?sebab balqis memang la malas nak jalan kaki, kalo pi jalan2 selalunya balqis naik stroller je
now dia dah request nak kasut roda, so biler nak jalan2 mama leh pegang tangan sambil tarik dia
bukan main pandai lagi bagi idea nak jadi lagi malas nak berjalan ek...

dah penat cari kasut roda ni, tapi tak jumpa, ari tu ada satu tapi size plak tak ngam
balqis size 6 @ 25...yang ada semua size 30 keatas....


last few week ada beli kasut untuk balqis
since kaki cepat panjang kejap je la kasut tak muat
dah melambak kasut anak dara ni kat rumah k...
tapi sibuk juf=gak dok request nak kasut roda...
kali ni taste mama warna kuning plak, asyik warna pink je kan naik jemu la plak

see my little princess hello kitty.....
dah lama tak upload gambo balqis kat
now rambut pun dah makin panjang, mulut pun dah makin banyak...
budak2 zaman sekarang dah pandai request macam2....
now dah jadi peminat tegar Hello Kitty plak.....

p/s ada sape2 tau kat mana leh beli kasut roda tu ek?mama ada tengok kat mall ari tu...ada yang jual roda tu untuk diikat kat kasut, tapi tak tau sesuai ke tak dengan balqis...
p/s semalam cuti berjalan sakan....nanti update k

8 comments:

mummy_ayu said...

ye la..lama tak tgk Balqis kat sini...makin bijak yer..request itu ini...

Mama Zharfan said...

menarik kasut ni...mcm yg saiful apek pakai kan :) me pun mcm berkenan gak hehehhe

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi there. It's a really interesting site that you have there and I really love the posts on your lifestyle blogging. And of course, you do indeed have an adorable kid :)

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)

wan nurul hezrina said...

rindunya nak tgk gambar akish=)makin preety=)kasut tuh sangat cumil mcm tuannya=)

Nana said...

dah lama tak tgk gambar balqis

ADEEYA said...

HIhi da besar mesti lah ada macam2 permintaan kan Balqis kan :)

Anys Husin said...

kt mana kasut dora tu dijual ya? sy nk sgt beli tuk anak

Anys Husin said...

hi nk tanya kasut dora yg beroda tu kt mana ya? da lama sy cari tuk anak tp x jumpa.any info?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.