Followers

Friday, April 13, 2012

♥ Korean Girl ♥

Anak dara dah besaq, banyak perkara baru yang balqis belajar kat school
TQ sangat2 kat Teacher Genius Aulad, balqis now dah boley hafal 3 &4 buah surah...
then dah hafal 2 & 3 selawat....IQra pun dah pantas membaca
syukur sangat2 dengan perubahan anak dara ni....

dah lama tak snap2 pic anak dara ni untuk tatapan blog mama ni...
last night snap2 gambar balqis yang latest since rambut dah panjang...
jom tengok ada perubahan tak muka balqis...
badan maintain slim melim k..


















haq ni cam nak menari zapin dah mama tengok...







layankan aje la k, dah lama tak menepek gambo anak dara ni....rindu plak rasanya...

p/s dup dap dup dap nak start keje tempat baru next week, hope semuanya berjalan lancar......

6 comments:

ogyep yummy mellow said...

wah wah wah... asyiknya berposing anak dara tu...

mamalieyna said...

waaaaaaah makin cun lah dia....cam biasa posing tak kalah die! comei...

menyerlah dgn kaler merah!

haidar kim salmam ni.. smbil tgk gambo aqish ni..hehe ^_^

mamalieyna said...

waaaaaaah makin cun lah dia....cam biasa posing tak kalah die! comei...

menyerlah dgn kaler merah!

haidar kim salmam ni.. smbil tgk gambo aqish ni..hehe ^_^

Liza said...

Balqis makin comei :)

ADEEYA said...

Makin lawaa :D

Hunny said...

alolololo.. pandainya dia pose, semua pose ni dia buat sendiri ke atau mama dia yg tunjukkan? dah macam lil girl model, dah

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.