Followers

Thursday, April 12, 2012

♥ My Last Day Celebration With HR Team ♥

This week will be my last day @ Sunway...
rasa sayang sangat2 nak tinggalkan, namun masa berlalu dengan pantas
mama kena kembangkan karier mama...so perjuangan harus diteruskan demi masa depan family...
Selasa ari tu, my HR Team wat farewell untuk mama...
saya touching sangat2 la kat Sunway ni, sebab pemergian kita diraikan & segala kerjasama
dan pengorbanan mama selama ini dihargai sangat2
sebenarnya last week lagi mama attend banyak farewell dari kengkawan kat Sunway ni
makin dekat harinya, makin terasa sayang nak tinggalkan...
so selasa lepas, kami pi Sunway Pyramid untuk celebrate....
we all makan kat KR.....

our HR team...
deme bukan satu dept dengan mama
walaupun mama wat gaji, tapi mama report bawah account...
tapi banyak related dengan HR la for doc...
deme sangat2 friendly that why we all mcm ada satu chemistry 
i....yang sentiasa ceria, keje kat sunway kurang stress...
so muka senyum selalu...

see mama paling happy siap wat peace lagi cam budak2 je...

TQ to alo my friend yang sudi wat farewell untuk mama
sesungguhnya mama hargai sangat2....

today ada farewell lagik untuk mama
then tomorrow pun ada lagi we all pi mamam kat Empire Hotel plak....
secara ikhlasnya staff Sunway sangat2 Friendly la...tak kira pangkat deme bergaul......love this memory...

6 comments:

Myra Jay said...

Sedih kan bila nak tinggalkan tempat kerja yang banyak memberi kenangan buat kita..

All da best :)

azam said...

:) nice........selamat berhenti

mummy_ayu said...

tukar keja ker Anje? ke mana plak pas nie..?

Em's Family said...

all the best in ur future ya

Mama Zharfan said...

bagusnya colleague semua frenly gitu :)

MamaYatie said...

kalo tmpt & kawan2 best mmg rasa sedih nak tinggal kan..tp tu la..have to move...just keep in touch ngan dia org..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.