Followers

Thursday, April 12, 2012

♥ My New Gadget.....Any Idea? ♥

nak minta pendapat kengkawan yang ada pakai smbung galaxy note ni...
ok tak hanset ni....sebabnya nak beli untuk hadiahkan kat papa...
for our Anniversary....mama dah dapat hadiah dari papa last week(nanti story k)
so ni nak belikan untuk papa plak...
camne functionnya ok ke?friendly ke tak?tahan lasak ke tak
ape keistimewaannya & kekurangannya
sebelum beli better survey dulu...
ada sape2 nak cadangkan gadget lain?

p/s ada sape2 pandai nak teka ape hadiah yang mama dapat dari papa?

6 comments:

mama tisya said...

tktau la cuba tnye nett, die baru bli..

anje dpt ipad ke tkpn galaxy tab ke

shark said...

macam berminat jugak but like u tatau ok ke x..

[-suziey-] said...

best sgt..lebih kurang iphone tp mcm lagi best..hehe..kita pnya wrna putih..

notti netti said...

sangat best!!!!
nak kata friendly user..hmm husband u mesti boleh punya....net yg buta it ni pon terror guna galaxy note..the best thing is market dia ada mcm2..boleh donlot instagram yg tengah dok fames tu..and best la..gambar cantik. Bateri kena tau jimatlah..jangan on bukan2....mcm net skang upload entry blog guna mende alah ni jer..senang dan tangkas!..ambil gambar terus send. sokong sangat kalo nak beli.

me suya said...

Suya guna this phone almost 1month now.. Best3.. friendly user and screen sangat tip top.. resolution berganda lagi baik dr laptop.. hehehe

cuma utk kol tu kena beli bluetooth headset la kot.. since ianya agak besar sikit.. palm size..nak genggam lama2, fennat.. hehehe.. tapi bearable lagi la.. So suya cadangkan beli whole set with pourch and bluetooth headset.. :)

mama rifQy said...

ntah la anje..xleh nk bg pendapat...ehehehe..sbb xde and xminat sgt ngn gajet..kuikui......

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.