Followers

Friday, April 13, 2012

♥ Pencinta HELLO KITTY ♥

Kucing dengan balqis memang tak dapat dipisahkan
b4 this suka sangat dengan Minnie, now dah bertukar suka dengan Hello Kitty plak...
asal tengok kucing kat tepi jalan je, mesti panggil kucing tu Hello Kitty...
dek kerana kemaruk dengan Hello Kitty tu, mula la request nak barang2 Hello Kitty...



beg sekolah baru...hello Kitty,
mula2 balqis tunjuk kat Parkson...
Ya Ampun tak mampu mama nak beli, beg je dah cecah RM100 lebey....
mahal giler, barang hello kitty ni jarang ada yang ciplak punyer
then time pi Sunway pyramid ari tu balqis requst nak buah Hello Kitty...

suka sangat la dia, rantai mas tak leh pakai sebab pi school takut hilang
so beli yang silver je untuk balqis....
gembira bukan kepalang, cuma mama takut kawan2 tarik je buah rantai tu.....

p/s anak makin besar makin seronok, nak2nya biler dia rajin bercerita dengan kita....pot pet pot pet pasal ape yang jadi kat school dia....balqis balqis....

8 comments:

azam said...

:) cantik.....

sukalah

Nana said...

btol..bile dah besar mcm balqis dah jadi mcm kawan kita
bole share cerita mcm org besar

RiEda96 said...

cadar confirm kena tukar hello kitty.. huhu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai anak dara yang makin pandai..lepas ni boleh geng dengan kat farisyah..tapi princes le kalau tak pun barbie..

mama rifQy said...

wah...balqis minat hello kitty je..pau lagi mama ye balqis..heehhehe..

syanasaid said...

CUTE rantai tu :-)

s.aksah said...

jemput ke blog perhiasan perak saya..

koleksiperhiasanperak.blogspot.com

Hunny Kitty said...

blogwalking here....ai minat HK jugak...hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.