Followers

Tuesday, April 17, 2012

♥ Photo Shoot @ Taman Rimba Riang Kota Damansara.... ♥

Tempat Baru untuk berposing, anak dara ni every weekend mesti ngajak pi Taman punyer
nak pi joging katanya....tapi sibuk nak pakai suar jeans jugak....
selalu pi taman metropolitan kepong, weekend ari tu kami ke Taman Rimba Riang Kota Damansara
mama pun dah lama tak menembak dengan DSLR mama tu....
maklumlah dah lama tak berphoto shoot...
so weekend ari semalam bershoot2 la kami berdua...
tapi kejap je la...jom layan...

anak dara bertocang dua















rasa bahagia biler tengok anak happy biler bawak pi taman...
balqis memang suka sangat la...tapi kalo pi shooping kompleks ade je anak dara ni wat hal k
kalo pi Taman balqis suka je....aktiviti bebas.....

ada yang tanya balqis selalu posing mama suruh atau dia wat sendiri aksi2 tu...
kalo nak tau balqis wat sendiri, dia dah besaq kan...kalo dulu2 memang mama yang ajar
kalo gaya2 gediq santai tu memang balqis wat sendiri.......peace....

9 comments:

Fieda said...

good girl :)

MRS. K said...

dah panjang dahh rambut die.. chomel

mummy_ayu said...

lama tak tengok Balqis posing2..wah..makin besar, makin bergaya ..comel jer..

Nana said...

ahahhaah sama la ngan mia
dah beso gini dia sendiri yg memandai posing
kita klw g soping mall berdua ngan mia start dia dah bsr ni tekanan juga rasa
itu nak ini nak
klw ngn amrul xberani dia nk wat hal
aqish rambut dah panjang!
suke tgk gmbr lompat tu

Gieyana said...

cute!Lama xtgk Aqishposing2 cmni...

Mama Zharfan said...

dh besar balqis :) comel jerrr

ADEEYA said...

Lil girl grown up :D hehe comelll

Aleyn said...

Wei...tak tu pun wujudnyer taman ni..huhu..

Anyway...ur girl is very sweet..n pandai posing gitu

mamalieyna said...

balqis dh rambut panjang, comel bertocang~ lama tk jumpa..meh le gather2 kt umah ni..hee~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.