Followers

Monday, April 16, 2012

♥ Segalanya Tinggal Kenangan ♥

Salam semua, today my 1st day @ new office, hope semuanya ok je...
nebes jugak ni, nak mengenal hati budi kawan2 kan...
dulu kat sunway time nak berpisah sayang plak nak tinggalkan BF mama kat sunway tu...
tapi masing2 nak mengejar cita2 & impian....so tukar haluan la...
jom imbas kenangan kat Sunway b4 this....

mama dok dalam bilik with senior mama....
mama wat payroll untuk staff then senior mama wat payroll untuk doktor...
dalam opis hanya ada kami bertiga je malay, yang lain semua chinese
ni la BF mama kat opis....pangkat kakak, tapi kami ngam bersama...
sedey nak tinggalkan orang yang kita sayangkan....sebab dah kenal hati budi masing2
then yang paling best kawan dengan BF mama ni, sebabnya dia tak suka amik tau pasal orang
kiranya...tak suka bergosip la....so kureng dosa k...
then geng2 chinese...


deme yang dok kat luar...
mama report under Account k..
kalo kat opis b4 this report bawah HR
tapi kat sunway report bawah Account....
ni la bilik + meja mama....
time last day tu tak sempat nak jumpa semua kengkawan since sunway Medical Centre kan besaq
so tak dan la nak jumpa semua orang...
ape pun mama rasa happy sangat2 keje kat situ, ada kawan2 yang friendly & happening
tapi what to do ada rezeki lain menanti mama...untuk masa depan mama jugak....

p/s sedey biler mengenangkan masa2 silam kan...ada kenangan indah yang menggamit memori dan tak kurang jugak kenangan pahit yang menghantui masa silam...

9 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

biasalah anje..tempat yang best memang di kenang sangat2...

Pretty Ryna said...

Tahniah..selamat bertugas ditempat baru yer :)

Aju Mohit said...

Takpe Anje, yang penting Anje dpt mbiasakan diri di office baru ye. Tahniah!!!

Eliss Mie said...

bertukar ke mana pulak tu? rasa mcm baru jer kerja situ kan. semoga sukses selalu yer!

Ummi Dania Yasmine said...

Moga tempat baru memberi sinar yg baru pula. Jadikan pengalaman sebagai rencah hidup untuk kita terus maju.. Chewahhhh...all the best!!!

Mama Zharfan said...

tak per..life goes on kan :)

atty's said...

selamat bekerja tmpt baru anje..
anje keje mana skrg..?

Em's Family said...

semoga bahagia di tempat baru

ogyep yummy mellow said...

Selamat maju jaya ya... kejayaan tu ada di mana2 aje.. kenangan tetap menjadi kenang-kenangan... :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.