Followers

Thursday, April 19, 2012

♥ Won Enchanteur Hamper Worth RM250 By Cosmopolitan Malaysia ♥

Alhamdulillah menang hamper barangan Enchanteur RM250...
ari ni wangi2 pakai barangan Enchanteur.....
1st time menang hamper thru majalah....menang dari Majalah Cosmopolitan....
tapi tak ingat plak keluaran bulan berapa....
menang atas nama adeq mama....
actually semalam last day untuk collect hadiah, my adeq tak de dapat sms pun dari pihak terbabit untuk collect hadiah, cuma hari Selasa pihak terbabit call untuk collect hadiah...
so nak tak nak kena collect jugak la untuk last day tu...
sayang plak kalo tak collect sebab hadiah worth RM250
so mohon jasa baik papa untuk collect, sib baik papa sudi pi collect...
jom tengok ape hadiah yang mama dapat...


3 botol minyak wangi...
3 botol dedodorant
6 botol lotion & 1 beg..
and 2 key chain special from Enchanteur...


satu key chain tu gamar menara Eiffel Paris...so cute...

syukur Alhamdulillah menang, walaupun tak sehebat comper2 yang lain
dapat jugak merasa menang, lepas ni harus gandakan usaha lagik
banyak lagi borang2 contest mama tak hantar
tengahari ni nak pi BORDERs kedai buku kat The Curve nak belek2 majalah ape yang ada contest yang best2....semangat biler dah menang satu....belum menang yang hebat2 macam Wans, Suzz, Ezz, Ayu Rafikah, Uyun....mau fengsan...hu...hu...

10 comments:

Cik FaRiZaM said...

sy suka keychain je...pengumpul keychain...


salam kenal n follow ur blog

afasz.blosgpot.com

azam said...

alhamdulillah...SMS je kan?? saya pun selalu menang jugak

MRS. K said...

tahniah...

Mamamya said...

alhamdulillah..seronoknya dapat dapat hamper yg meriah mcm ni...sampai 3 btl perfume tu... dulu2 zaman sekolah suka guna jenama enchanteur ni tp mampu beli bedaknya je lah... :)

Cute Mum said...

tahniah..
uyun menang kecik2 jer baru..
bila tgk hadiah nie, rasa sedih pulak..
hubby tak sempat nak collect 2 hadiah dari Cosmo & intrend..
Takder rezeki.. :(

intanloveamir said...

salam...tahniah...bestnyerr dpt hamper nie...;)))

Nad @ MamaZakwan said...

pasni jadik lawa n wangi cam siti saleha la, heheheeh

congrats anje!

Mama Zharfan said...

keychain tu sgt cute!!!
congrats anje!

mamalieyna said...

waah kemenangan yg sgt berbaloi2..bestnye..huu~ kalaula ada masa tuk belek2 mjlh n join apa2 contest,,,hu~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah,
sama la kita tgh melipatgandakan usaha untuk menang..yg penting kita berusaha kan..kalau ada rezeki x kemana..

mmg cute sgt la keychain tu..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.