Followers

Thursday, May 17, 2012

♥ Aquarium Pinky2.... ♥

Aquarium anak dara dengan papanya
makin berlumba2 menjadi2 masing nak bela ikan
mama?layankan aje la hobi dua branak ni k...

balqis sibuk request nak ikan warna pink
aduhai anakku, bukan senang nak cari ikan warna pinky2
ni aquarium papa...ada je benda papa nak beli bagi lengkap aquariumnya


see ikan merah balqis
tapi sehari je jaga dengan penuh semangat, pastu terus turunkan tanggujawab kat mama untuk 
tengok2 kan ikan balqis ni, tukang bagi makan...adei anak2

bila ikan ni kembang nampak cantik kan

see batu batan dalam aquarium pun request nak pinky2
then aquarium tu pun sebenarnya pinky2
tapi dek kerana nakal sangat anak dara ni wat main aquarium pinky2 makanya pecah la sebalang
so ganti warn ahijau...ahak...marah anak dara tu k
ikan2 kesayangan papa...

ni ikan pilihan balqis...ape2 je la anak dara ni, suka ian yang lawa2 je


kalo ada yang perasan, aquarium ni yang baru punyer
haq lama dah pecah k, sape wat?tuan empunya aquarium la k...
kejadian pecah tu berlaku time gempa bumi b4 this
time tu papa letak aquarium tu kat atas kerusi, then tup2 aquarium tu jatuh & pecah...
so tamatlah riwayat aquarium tu...kena la beli baru...
bela ikan pun leh berabis duit dengan ratusan k...
nak wat camne dah minat....

6 comments:

mimie.. said...

soo cute lah ikan balqis tu..kaler red lagi tew ^_^

MRS. K said...

ayah hadif pon ada bela ikan kecik2 camni

ira_kecik said...

cantik ikan2 balqis, warna merah.....

ieda said...

memang tenang rasa hati kalau ada aquarium dlm rumah .. bunyi deruan air dia .. buat kita jadi tenang kannn , nak2 bila malam ..

bukan main anak dara tuu .. warna pink! .. ;) ikan punn cantik .. ikan jenis nie x leh lasak kan

Mama Hanim said...

wah cantiknya ikan balqis tu.. Merah menyala gitu.. Mmg rasa tenang je blk umah tgk liuk lentuk ikan dlm aquarium kan. Mcm terapi pun ada..

Atia said...

semua ikan2 tu cantik-cantik belaka...tetiba plak saya rasa macam nak bela ikan juga....heheheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.