Followers

Thursday, May 10, 2012

♥ Balqis - My 1st PhotoBook....♥

Photobook?phoyobook ada la....bukan photobook ye kengkawan
tapi file ni mama wat khas untuk balqis
mama simpan semua memori time balqis 1st day @ taska..
semua hasil kerja tangan balqis kat school Genius Aulad mama abadikan dalam file ni...
untuk tatapan & tontonan balqis bila dah besaq nanti...
mama memang suka simpan benda2 camni, pastu suka tengok balik...
kenangan menggamit memori....
jom tengok ape hasil seni lukis balqis ni...ada skill tak?


ni masa 1st day sekolah, anak dara ni minat mewarna je kejenya
tak suka menulis, tapi now better, dah pandai tulis sendiri dari A - Z tanpa tiru huruf diatasnya
ni time Maulidur Rasul b4 this





ni the latest design yang balqis wat kat school
ni art masa kat pi Trip ke KidZania ari tu....
Alhamdulillah perkembangan balqis now is better....
banyak benda yang balqis belajar
now dah banyak surah balqis dah hafal
then IQRA pun dah semakin lancar
TQ to all teacher Genius Aulad Subang Bestari yang banyak mendidik balqis...

8 comments:

MamaYatie said...

good job balqis
kami pakai 3' punya file tu sbb banyak sngt..tak muat dah folder biasa...huhu

Mama Zharfan said...

balqis smart girl :)

mummy_ayu said...

good idea la..Ian punya banyak kat cikgu or dia tampal kat dinding kelas dia.

mama tisya said...

bgs2 balqis nanti file ni bole die tgk bila dh beso

mamalieyna said...

bestkan anak dh sekolah.. good girl balqis~

*lately ni arif sllu je dok sebut nama balqis, asal nmpk pink je balqis, tgk Mia Sara pun disebut balqis,then skrg plk.. dok citer, dia dan balqis jadi bomba..kisahnye k.ina bgtau dia papa balqis jd bomba..rindu balqis la tu..kt rumah kan skrg tkde kwn, cuma kwn dgn mak ucunye je..teringat beno la dia sama balqis..huu~

Fafau de Craft ( Zana ) said...

kretif rupanya balqis... :)

Aleyn said...

Nice....bright Balqis

Masya said...

bagus juga buat macam ni kan.. nampaklah berubahan dia dari masa ke semasa....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.