Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, May 28, 2012

♥ Clearance Sale Yg Tak Macam Clerance ♥

Last week patutnya up entry ni,pegi sana jumaat lepas time lunch hour... tapi tak kesampaian plak
sebab tiba2 x leh nak open gambo dari hanset...
so ari ni baru sempat nak upload gambo
Clerance berlaku disekitar E@Curve....
jom tengok barang2 yang di clerance kan...






























banyak brand Avent, Fisher Price, Dr.Brown...
tapi rasanya tak de la murah sangat kot compare dgn tempat lain...
musykil jugak kalo sale2 gini yang tak berapa nak sale sebenarnya....

3 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

bile anje pegi ni?
kite pegi ari ahad
mmg takbest pun
harga tetap mahal walaupun dh ada diskaun

syiela said...

sebelum beli mmg kena compare dulu harga dengan tempat lain.. kdg2 tajuk je yg gah tapi salenya tak berapa sangat pun kan

Nana said...

alamak br mgu lepas bli magic decorated cup avent tu kat kl festival, rege 52 rasa murahnye kt sini

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.