Followers

Tuesday, May 15, 2012

♥ My Loverly Princess @ The Curve ♥

Lepas posing2 sakan kami ke Border plak beli buku untuk balqis...
I memang suka bawak balqis pi kedai buku
dari tecik kena terapkan nilai2 murni untuk minat membacakan...





see buku pun balqis pilih yang warna pink sajok
sangat teruja biler dapat pilih buku sendiri
selalu kalo beli mama yang pilih

opss...duduk tak cover Princess ni

then we all mamam ice cream MCD...
balqis peminat tegar Sundae Cone....Choco Top balqis tak suka..
yummy2 time ni sambil tengok 1 guy tengah main Piano kat depan MCD tu
have fun sangat2...eh mana papa ek, tak de pun gambo papa
ok yang sebanarnya kami pi berdua je
papa ada hal so papa drop by, since papa ada hal so papa offer tanya nak pi mana2 ke?
so tak aci la papa je yang kuar, kami pun nak jalan2 gak...
tapi kali balqis jalan2 tanpa buat perangai, good girl...

6 comments:

Mama Zharfan said...

bagus kalau lepak2 kat kedai buku :)

syawalsimpsons said...

makin cumill la balqis ni

LYAfrina said...

comelnyer dia... suka tgk dia senyum..sweet..

mamalieyna said...

balqis dh besar, makin cantik berambut pnjg!

haidar mmg rindu betul dgn balqis, asek2 sebut psl balqis.. rindu katanya.. sian..dia cuma ada kwn balqis je, skrg dok umah je, takde kwn, teringat balqis je..
hu~

wan nurul hezrina said...

nurulpun simpan rambut merah bg panjang tapi rambut dia curl kat ujung.payah nampak panjang=)

cumilnyer awak!

Masya said...

cantiklah anak dara anje ni.. muke cute jer.. rambut panjang.. gigi pun cantik..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.