Followers

Monday, May 7, 2012

♥ Event Purple & Gold - Eeemmmm....♥

This coming Friday ada event gathering kat opis mama...
bertemakan Purple & Gold....
adei I mana ada baju warna tu....
jenuh dah cari baju warna combination tu
yang ada cuma baju warna Purple je...aci tak kalo pakai tudung Gold....

Event2 lagu ni akan diraikan 2 bulan sekali dengan tema sekali....
setiap staff yang lahir pada bulan tersebut akan diraikan then dapat Birthday Card & Voucher RM100 (x ingat voucher dari mana)
kat opis ni banyak Event....jenuh nak join semua Event...
Jungle Tracking, Bowling, Badminton....yang paling best Event tengok wayang pun ada k...
semua company yang taja...lain dari yang lain....
Event deme ni semua bertujuan & bercirikan untuk merapatkan Silaturahim sesama pekerja...

p/s After this dah leh citer pasal keje...tapi hint2 je la, sebab Ejen Spy dah tak skodeng...I dah block ejen spy tu...I'm sorry....

6 comments:

mimie.. said...

hehehe..nak gossip2 pun tak boleh klu ada spy ni kan..

haa pakai dress ala2 cinderella tu..mesti cantikk ^_^

mama tisya said...

best ada byk event..nk2 bowling tu..hehehe

Mama Zharfan said...

beshnya company tmpt anje keje tu heheh

mama rifQy said...

wah anje siap ade spy lagik...

MamaYatie said...

banyaknya benefit kat co baru anje...
seronok kan..takde la stress keja semata..untung anje, tu yg spy skodeng tur...hihi

Nana said...

wah beznye opis anje ada keje ksg tak hahhaaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.