Followers

Tuesday, May 29, 2012

♥ GA Field Day - Last Part ♥

Last part....punyer susah nak habiskan citer field day balqis ni...
lepas habis bersukan, kanak2 diberi peluang untuk cuba wat keje2 yang orang dewasa wat...
jom tengok

princess mama basuh kain
berus harus nak warna pink k
penuh kesopanan & kesusilaan
balqis ni pembersih orangnya
kalo tempat yang kotor2 harus la tak nak jejak...
mula2 tak nak gak wat benda ni, tapi biler mama suh jugak terpaksalah balqis wat

habis memberus kain, then bilas kain plak
dah bilas kena perah kain
then sidai kain...suka sangat la anak dara ni...
budak2 kan suka air..
then pi basuh pinggan plak
lap pinggan..
sidai kain basah
kemas bilik plak
setiap satu centre akan dapat reward....pensil, pemadam, peraut & pembaris...
then biler dah lengkap dapat semua peralatan tu baru la boley melukis..
hasil lukisan si anak dara...
suka sangat lukis gambar orang lidi..

ni hadiah untuk semua student GA...tak kira menang atau kalah semua dapat satu sorang....

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

huh..
gitu yerk lastnya kena buat housekeeping..
ehehe..
bebduak memang suke la buat benda2 ni gini
nak2 klu ade kawan sesama buat..
no wonder la ank2 aku kat rumah pun nyibuk nak buat housekeeping lately..
cayalah aqish..
boleh la lepas ni tolong mummy kat rumah plak..
jgn plak rajin sepahkan rumah macam selalu ye nak..
sian mak hang

geez said...

Alalala.....pandainya dia buat kerja....so sweet... ^_^

Hidayati Mohamed said...

Comelnyerrr

MamaYatie said...

terbaek la aqish...nnt leh tolong mama kat umah yerk

Zana Md Nordin said...

ewahh
lepas nie boleh tolong mama buat kerja2 rumah plak....

comel balqish ikat rambut
jarang2 nak tengok dia ikat rambut dia..
nampak kemas sangat n lain rupa balqis

Nana said...

alamak comei nye
seme buat sendiri
berdikari sgt nampak

lovely said...

rajinnya.. anak dara siapa ni?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.