Followers

Monday, May 28, 2012

♥ GA Field Day ♥

Morning, entry bermalasan ari ni...mood berblog dah kelaut...
tak habis2 lagik citer sukan balqis ni...so ari nak tamatkan jugak citer pasal sukan ni...
jom tengok acara sukan yang ada time tu...


isi air dalam botol...




kepit belon


turn balqis plak....imbang buku tapi memang kelako la

dah macam model balqis bawak buku ni....


time ni kumpulan balqis yang last sekali
then semua ornag perhatikan balqis cat walk ala2 model gitu
tapi seriusly games imbangan ni cam tak sesuai untuk kanak2
sebabb budak2 mmg susah nak imbang...semuanya jath
nape la tak cari games yang mudah2 sikit

then acara tiup belon
ni pun leh dikategotikan susah jugak la
sebab rata2 budak2 tak pandai tiup belon
nak2 kanak2 umur 4 tahun...tak sesuai games ni k
then acara amik hadiah...
semua student dapat hadiah tak kira la menang atau kalah...
happy sangat2 la balqis time tu....
bagi budak2 seronok kan...

2 comments:

syiela said...

suka kan tengok sukan kanak2 ni Aiman pun baru lepas sukan sekolah :)

MamaYatie said...

seronok kan tengok anak2 bersukan..
jeles la tengok gambar anje smua cantek..gambar nurin saya sukan byk tak clear sbb dlm dewan & ada movement..paham2 jer la kamera kompak ni cane..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.