Followers

Wednesday, May 23, 2012

♥ Genius Aulad Fun Field Day @ Taman Botani Shah Alam ♥

Morning semua, minggu yang super duper bz mengalahkan PM
sampai sarapan pagi pun tak sempat dihabiskan...
cerita pun dah hampir basi, tapi nak citer jugak...
hari sukan untuk student Genius Aulad Subang Bestari kat Taman Botani Shah Alam

anak dara yang gumbira dapat paw belon Hello Kitty

balqis No 3 untuk acara suka...
teacher bahagikan kepada nombor untuk main games yang ada
antara khemah2 yang disediakan oleh penganjur


acara permulaan tarian kebudayaan

balqis team warna kuning - Laksamana
SB tu untuk Subang Bestari



time ni deme nak menari poco2 k....tapi bukan poco2 pun, cuma senam chicken Dance

after senam, balqis dah lapo, lom lagik main games anak dara dah nak makan

after layan meehon satu bekas, baru la balqis main games....
tunggu entry berikutnya k...

3 comments:

pena rozie said...

wow... bestnyer....

mimie.. said...

bestnyee dpt join hari suka macam ni kan..
tak sabar nk tggu anak besar..nk join hari sukan macam ni ^_^

Ila said...

faiz pun ada,tp kat kepong frim dia buat..bila ntah nak buat entry

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.