Followers

Monday, May 14, 2012

♥ Happy Birthday Celebration ♥

Morning semua...Last Friday ada event Celebrate Birthday untuk staff
tema Purple + Gold....so rata2 staff ramai yang pakai purple
sebab susah nak cari warna comnbination Purple + Gold tu...


Kek coklet yang yummy2....tapi I makan sikit je sebab tak berapa suka kek la
ni kek perisa strawberry...

semua birthday Girl & boy yang diraikan bersama2
semangat2 masing nak potong kek, tak de acara tiup lilin k...
sesi penyampaian hadiah untuk staff yang join games...

haq baju hitam tinggi tu, boss besaq mama Financial Controller...mama report bawah dia..
seorang boss yang sporting...
mari kita tengok menu plak
nasi goreng
ayam percik kuah BBQ...yummy2 sedap dimakan panas2...ayam bakar
hot dog bakar
Udang bakar
kentang + mayonis
coslow...
roti ape ntah, cicah dengan bubuq
sotong goreng...tak sempat nak snap2
kambing BBQ yang dah tinggal tulang je k

I makan sikit je, nak rasa sepinggan share 4 orang..
since dah pulun makan durian, so kalo ditambah plak makan daging kambing ni banyak2
nanti tumbang plak jadinya
menu I...yummy2....tak makan nasi k, ratah lauk je...
lupa nak snap buah2an tempatan...

sangat best kalo ada event merapatkan silaturahim camni...
memang have fun la..paling best part makan durian la...yummy2

p/s pagi tadi kunci bilik tertinggal, so kena patah balik amik kunci...pengajaran sungguh....

7 comments:

mummy_ayu said...

wah..mcm2 ada tu..and sedap2 plak..yum yum..meriah

mama tisya said...

sedap2 menunya

Mama Zharfan said...

yum yum beshnya :)

atty's said...

sedap2 semua menunya..lepas ni jgn lupa lagi kunci tu tau..

MamaYatie said...

sodapnya...segala macam benda ada...bukan garlic bread tu ke anje??

mamaRIFQY said...

mmg sungguh syok kan kalo dapat makan2!!

Masya said...

wahh ade kambing golekk.... sedappnya.. roti perancis pun ade...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.