Followers

Thursday, May 10, 2012

♥ Happy Teacher Days - Suprise!!!....♥

Salam & Selamat pagi semua....
hoyey esok tinggal sehari je lagik keje, pastu leh cuti bestnya...
ok ari ni nak citer pasal Teacher Days...
mama awal2 dah beli hadiah untuk teacher balqis...
16 Mei 2012 Rabu minggu depan adalah hari Guru...
jom tengok ape hadiah yang mama beli untuk cikgu kelas balqis....

2 hadiah untuk teacher balqis...then satu card untuk teacher...
khas untuk teacher balqis....
then mama saje je beli kad ni...untuk balqis tulis nama balqis dalam kad ni
then beli frame surah untuk teacher....


jom tengok ape yang balqis tulis dalam kad tu
Damia Nurin Balqis....tulisan sikit punyer besaq k...ok la tulisan untuk budak umur 5 tahun...

Dear nama teacher balqis...

ayat ucapan lom siap lagik, weekend ni baru mama nak pikir nak tulisan ape...kalo soh balqis tulis sure besaq gabaq tulisannya nanti, dapat tulis sikit je pastu dah tak cukup nak tulis....
sape2 yang bekerja sebagai Guru, sure dapat banyak hadiah time hari guru nanti kan
teringat plak zaman mama sekolah dulu, tiap2 tahun bagi hadiah untuk cikgu
tapi hadiah yang simple2 je la, sebab mak2 zaman dulu2 mana ada sponser belikan hadiah
mak2 zaman sekarnag je yang sponser beli hadiah untuk anak2....

p/s mama yang over xcited beli hadiah untuk teacher balqis k...

5 comments:

mimie.. said...

alhamdulillah..untung sape jadi cikgu balqis ^_^

mummy_ayu said...

wah..dah beli dah..ye la...tahun nie kena beli hadiah untuk hari guru gak untuk cikgu tadika Ian..

MamaYatie said...

huhu...saya tungah survey lagi ni...since 3 anak- cikgu pun ramai..kena cari yg betul2 sesuai & ngam ngan budget..hehee

Imah Dinor said...

btuah cikgu balqis dpt hadiah ...pandai menulis dah,good girl...tahun dpn giliranamzar pulak g sek...

Eliss Mie said...

nak kena beli jugak la utk cikgu nuha kat taska tu. rabu ni pun ada sambutannya!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.